VOORSTELLINGEN ’18 -’19

Musical, toneel, internationale stukken… Het programma aanbod is constant in ontwikkeling en veranderd mee met de behoeften van de leden. Van een kleine voorstelling waar een paar mensen op het toneel stonden, tot aan een cast & crew van meer dan vijftig leden in het Chassé Theater met live muziek. Binnen de voorstellingen die aangeboden worden zijn er uitdagingen en doelstellingen voor de leden waar de kunst van theater geleerd wordt. Daarmee creëert de vereniging mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en samenwerken in groepsverband; twee kerncompetenties die in elk werkveld terugkeren.

Jekyll & Hyde, de eeuwige strijd tegen het kwade huist in ieder van ons. Dit Engelstalige toneelstuk gaat over Dr. Henry Jekyll, een gewaardeerd arts in het Victoriaanse Londen, die zich verdiept in het probleem van goed en kwaad. Door zijn experimenten krijgen de kwade krachten in zijn geest de overhand. Maar er is een tegengif…

Neem een natuurkundehandleiding, meng het met de muziek van The Book of Mormon, de hilarisch nerdy verwijzingen van The Big Bang Theory, een snufje Chicago, een paar druppels Glee, bak het in een Broadway-schaal en gebruik alle creativiteit die je maar kunt hebben…. Dat is het succesvolle recept voor de spectaculaire musical The Theory of Relativity.