ACTIVITEITEN

Ieder jaar organiseren we binnen De Derde Akte verschillende leuke activiteiten. Hiermee willen we elkaar beter leren kennen maar ook vooral andere mensen en instanties kennis laten maken met theater en ons als vereniging. Van feestjes en get togethers tot acteerklussen en prachtig theaterwerk met kinderen, we do it all!

DUNNE MAANDAG

DUNNE MAANDAG

Dunne Maandag is onze wekelijkse borrelavond, op de maandag, dat had je vast al gedacht ;). Deze avond gaan we naar Café Dunne en drinken we gezellig een drankje, doen we een spelletje en kletsen we over van alles en nog wat. Ook worden er verjaardagen en diploma’s gevierd. Het is geheel je eigen keuze of je wil komen of niet, maar we hebben wel al een aantal leden die non-stop elke week er weer zitten (Mark we kijken jou aan). Het is super gezellig, dus kom sowieso een keer langs!

BST Goes

BST Goes

BST Goes is sinds 2018 een nieuw ding geworden binnen De Derde Akte. Hierin worden er activiteiten georganiseerd waarbij leden zich kunnen opgeven als ze mee willen. Om een voorbeeld te geven, de allereerste “DDA Goes” was DDA Goes: The Greatest Showman, waarmee we met een aantal leden naar de buitenbioscoop gingen om The Greatest Showman te kijken.

FEESTJES

FEESTJES

Natuurlijk zijn we ook een studentenvereniging, dus de feestjes kunnen niet ontbreken. Wij organiseren elke maand wel een feestje, of het nou een themafeestje, kroegentocht of jouw feestje is, het is altijd gezellig. Ook zijn sommige feestjes ook open, dus kan je ook je vrienden meenemen om er een gezellige avond van te maken!

HBO Intro Festival

HBO Intro Festival

Elk jaar gaan Harry en Barry, Hepie en Hepie of Tara en Lara mee met het HBO Intro Festival. Dit betekent dat twee van onze leden naar het HBO Intro Festival gaan en daar het Snapchat account van HBO Intro Festival zelf overnemen. Er worden meestal 2 karakters tot leven gebracht tijdens dit festival en zo wordt er over het terrein gelopen. Mensen die geïnterviewd worden, activiteiten en spelletjes die gedaan worden en in het algemeen het festival laten zien.

TURNERDAG

TURNERDAG

Elk jaar worden wij gevraagd om op de Turnerdag in Amersfoort met kinderen met het syndroom van Turner theater te spelen, spelletjes te doen en de kinderen een leuke dag te bezorgen. Wij vinden dit heel erg dankbaar werk en zijn dan ook erg blij dat wij elk jaar weer de kinderen een mooie dag mogen bezorgen!