CONTACT

Op deze pagina vind je details over hoe je met ons contact op kunt nemen. Met het formulier links onder stuur je direct je bericht naar het bestuur.
In het midden staan paar Frequently Asked Questions. Wij hopen dat we op die manier alvast paar vragen kunnen beantwoorden.

Contactformulier

BST De Derde Akte

info@dederdeakte.nl
Monseigneur Hopmansstraat 1
4817JT Breda
KvK 20123938

FAQ

Lid Worden

Kan ik het hele jaar door lid worden?

Ja dat kan zeker. Onze seizoenen lopen van 1 september tot en met 30 juni. Als je meer informatie wilt over inschrijven kun je contact opnemen met het formulier hierboven of je kunt gelijk op de ”Wordt Lid!” knop klikken rechtsboven aan de pagina!

Wat voor stukken spelen jullie?

Over het algemeen speelt BST De Derde Akte directe en harde stukken. Niet te veel poes pas maar directe confrontatie met het publiek. Dit vertolken wij ieder jaar in een divers aanbod van musicals, toneel, en een-akters. Deze kunnen beide in Engels en Nederlands gedaan worden

Is er een ontgroening wanneer ik lid wil worden.

Nee die zijn er niet! Iedereen die op Breda University of Applied Sciences of Avans studeert of werkt (of dit heeft gedaan) mag lid worden. We hebben daarentegen wel audities voor de voorstellingen.

Hoeveel voorstellingen spelen jullie per jaar?

Dat verschilt ieder jaar. Er wordt ieder jaar gekeken naar wat de leden willen om ons aanbod daarop aan te passen. Meestal volgt het wel hetzelfde patroon waar we minimaal 1 toneelstuk en 1 musical spelen. Een van deze twee producties is vaak in het Engels om onze internationale leden een aanbod te kunnen geven. Verder doen we ook al paar jaar mee aan Theater Festival Breda (oktober) en schrijven we sinds 2018 onze eigen een-akter (april).

Hoeveel kost het om lid te worden?

Per jaar betalen leden een contributie die bepaald wordt door het bestuur. Deze contributie wordt ieder jaar in september bekend gemaakt. Daarnaast werken wij met een bijdrage-systeem. Je betaalt alleen voor wat je doet. Dus als jij meespeelt in een productie betaal je een bepaalde productie-bijdrage, hetzelfde geld voor cursussen. Als je deze bedragen precies wilt weten kun je het beste even het bestuur contacteren met het formulier.

Hebben jullie ook feestjes?

Jazeker! Iedere maand hebben wij een feestje dat wordt georganiseerd door onze activiteitencommissie. Daarnaast komen wij iedere maandag bij elkaar in ons stam cafe De Dunne voor een gezellige borrel.

Andere informatie

Doet BST De Derde Akte aan betaalde opdrachten?

BST De Derde Akte heeft ieder jaar bepaalde evenementen waar wij aan meehelpen. Als jij of jou organisatie graag wilt samenwerken met De Derde Akte kun je het beste even contact opnemen met het formulier hiernaast.

Ik vind BST De Derde Akte echt een fantastische vereniging en wil jullie graag helpen zonder lid te worden, kan dat?

Ja dat kan natuurlijk! De cultuursector is niet de makkelijkste sector om een vereniging in te hebben. Om onze leden de beste ervaringen te bieden zijn wij afhankelijk van subsidies, fondsen, sponsoren, en andere hulp. Als u op een bepaalde manier BST De Derde Akte kan en wil helpen staan wij daar altijd voor open. Dit kan zijn in kostuum of decor donatie, het aanbieden van andere services, sponsor worden, of een financiële gift. U kunt het beste contact op nemen met het bestuur via het formulier hierboven als u meer details wilt.